Eerste contractverlenging niet genoeg voor De Laet: Ik wil stoppen bij Antwerp

Eerste contractverlenging niet genoeg voor De Laet: "Ik wil stoppen bij Antwerp"

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 16:30wo 13-01-2021 om 16:30

Voor Ritchie De Laet zit het verhaal bij Royal Antwerp FC er nog niet op. De 31-jarige verdediger verlengde zijn contract bij de club tot medio 2023. Een grote opluchting voor De Laet, die een aflopend contract had.

De verdediger wilde een nieuw contract tekenen, maar een akkkoord kwam er niet. Inmiddels was er ook interesse uit Engeland, Duitsland en China voor De Laet. "Natuurlijk spreekt Engeland aan. En China... Die weten nu ook dat het ‘nee' is", vertelt De Laet in Het Laatste Nieuws.

Hij dacht echter nooit aan een vertrek. "Weet je, met hoe ik de laatste maanden speel zouden er altijd geïnteresseerde clubs geweest zijn. Maar ik ben 11 jaar weggeweest uit België, dat was genoeg. Ik wou een langer contract omdat ik hier echt graag ben", klinkt het.

"Ik ben nergens liever dan hier. Ik heb dat ook nooit onder stoelen of banken gestoken: ik wil mijn carrière hier graag beëindigen. En met slechts één jaar extra zouden we daar nog niet raken", aldus De Laet.

"Maar ik hoop ook dat dit contract slechts een tussenstap zal zijn. Dat er nog contracten, nog jaren gaan komen na dit. Want 34 jaar wil niet zeggen dat het ineens gedaan is, toch? We gaan er alles aan doen om ons fit te houden en er jaar na jaar bij te kunnen blijven", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws