Denswil legt keuze Club Brugge uit: “Dat is een van de grote redenen

Denswil legt keuze Club Brugge uit: “Dat is een van de grote redenen"

08-01-2021 09:44 Laatste update: 09:45
7

Stefano Denswil gaat weer aan de slag bij Club Brugge. De verdediger komt op huurbasis over van het Italiaanse Bologna. Tegenover Het Nieuwsblad legt de Nederlander zijn keuze voor Blauw-Zwart uit.

De coronaistuatie in Italië was heviger. “In Italië ging het er wat betreft het coronavirus heviger aan toen dan hier. Je kan nergens meer naartoe, je familie kan niet meer komen. Ik zat daar alleen dus ik miste mijn vrienden en familie wel. Dat is ook een van de grote redenen dat ik hier terug ben. Voor mij is Club Brugge als familie.”

“En ik ben natuurlijk ook blij dat het nu wat makkelijker is om mijn echte familie te zien en voor mijn dochter die ik in Bologna niet heel vaak heb kunnen zien.”, gaat Denswil verder. “In dat anderhalf jaar dat ik weg ben geweest had ik nog bijna dagelijks contact met Club. Met driekwart van het elftal heb ik af en toe eens gebeld of af en toe gesproken via Whatsapp.”

Denswil staat te popelen om aan de slag te gaan bij Club Brugge. “Ruud Vormer zag ik daarnet en die is hartstikke blij dat ik terug ben. Hans Vanaken, Siebe Schrijvers, Mats Rits. Mata heb ik nog niet gezien, maar dat komt nog. Ik ben blij dat ik weer voor Club Brugge mag voetballen.”