Martinez overweegt Fellaini terug bij Rode Duivels te halen: Alles op zijn tijd

Martinez overweegt Fellaini terug bij Rode Duivels te halen: "Alles op zijn tijd"

02-01-2021 08:00
23

Komende zomer gaan onze Rode Duivels op het EK op zoek naar glorie. Bondscoach Roberto Martinez wacht de zware taak om 23 spelers te selecteren. Heel wat namen passeerden de voorbije maanden de revue, maar de Spanjaard sluit een terugkeer van pakweg Marouane Fellaini niet uit.

"Ik zal nooit hoofdstukken afsluiten. We zijn in België met 11 miljoen. Zoals ik al zei: we kunnen het ons niet permitteren talent verloren te laten gaan. Dus blijven we kijken naar hoe we spelers bijvoorbeeld een tweede kans kunnen geven. Voor iemand die zoveel betekend heeft voor de nationale ploeg, sluit je de deur nooit", vertelt Martinez over Fellaini in Het Nieuwsblad.

Of Fellaini ook effectief in aanmerking komt voor een terugkeer bij de Rode Duivels, wil Martinez nog niet kwijt. "Alles op zijn tijd. Nu is niet het moment. We hebben een lijst van 55, 60 spelers. We volgen elke speler die onze ploeg kan helpen, van iedereen die ooit voor ons speelde, tot jongens met het potentieel om ooit voor de Rode Duivels te spelen."

Tegen april verwacht Martinez zeker te zijn voor zijn selectie. "Pas twee, drie maanden voor het toernooi beslis je over de lijst van 23. Tijdens het trainingskamp in maart gaan we zien wie waar staat", besluit de bondscoach.