Eupen-trainer doet beklag na verlies tegen Club Brugge: Dit is oneerlijk

Eupen-trainer doet beklag na verlies tegen Club Brugge: "Dit is oneerlijk"

26-12-2020 20:44
32

Club Brugge is er zaterdag in geslaagd om de drie punten te pakken tegen een gehavend KAS Eupen. Bij de Panda's moest men door de coronazorgen een pak spelers missen, tot de grote ergernis van trainer Benat San José.

Na de partij reageerde hij duidelijk gefrustreerd tegenover Sporza. "Ik had deze match graag gespeeld met onze beste ploeg, dan was het een eerlijke strijd geweest. Maar we hebben goed verdedigd en tactisch stond het goed", klonk het.

Er was dus ook enige fierheid bij de coach. "Ik ben zeer trots op mijn spelers. Ze hebben in deze moeilijke omstandigheden alles gedaan dat ze konden. We waren niet in vorm en dat is helemaal normaal. We maakten 3 fouten en daaruit scoorden zij 3 keer", klinkt het.

Nu wacht een bijzonder zware januarimaand voor Eupen. "We hebben nu een zware kalender. Iedereen in de voetbalwereld weet dat de huidige situatie niet eerlijk is. We lopen risico’s op blessures en ook psychologisch is het zwaar voor de spelers. Maar we gaan gewoon keihard blijven werken", besluit hij.