Zulj over mogelijk vertrek: Ik wil spelen, als dat hier niet kan dan vertrek ik

Zulj over mogelijk vertrek: "Ik wil spelen, als dat hier niet kan dan vertrek ik"

25-12-2020 10:30
25

Speelt Peter Zulj na nieuwjaar nog bij Anderlecht? De Oostenrijker zou bij een goed bod mogen vertrekken, zelf zet hij de deur al op een kiertje voor een vertrek. Zulj sprak zich tegenover het Oostenrijkse Krone uit over zijn toekomst.

Vincent Kompany lijkt niet meer te rekenen op Zulj, de middenvelder haalde de afgelopen weken zelfs de wedstrijdselectie niet meer. Volgens verschillende media zou Zulj bij een goed bod dan ook mogen vertrekken. "Die berichtten hebben mij toch enigszins verrast, de club heeft mij nog niets laten weten", vertelt hij daarover.

Een vertrek bij Anderlecht sluit hij echter niet uit, zeker nu dat het EK in aantocht is. "Ik moet nu een beetje afwachten wat Anderlecht van plan is. Maar ik wil spelen, dus als dat hier niet kan dan moet ik een andere club vinden", aldus Zulj. Die nieuwe club vindt hij mogelijk in zijn thuisland.

"Wie weet kom ik weer bij Sturm Graz terecht, al is er wel nog geen contact geweest. Het is wel leuk om te zien dat de club het zo goed doet." Sturm Graz is de ex-club van Zulj, het staat momenteel tweede in de Oostenrijkse competitie. Anderlecht betaalde in 2019 nog 2,5 miljoen euro om Zulj er weg te plukken.