UPDATE: ‘Vertrek uit Genk weer wat dichterbij, St. Pauli bevestigt interesse’

UPDATE: ‘Vertrek uit Genk weer wat dichterbij, St. Pauli bevestigt interesse’

22-12-2020 22:01 Laatste update: 24-12-2020 12:20
14

Voor Mats Daehli zit het verhaal bij KRC Genk er mogelijk al op. De Noorse middenvelder kan na één jaar alweer vertrekken bij de Limburgers.

Daehli werd afgelopen jaar voor 2,5 miljoen euro weggehaald bij het Duitse St. Pauli en moest voor creativiteit gaan zorgen op het middenveld. Hij wist zich echter nooit door te zetten en staat volgens Hamburger Morgenpost op het punt om te vertrekken.

De Duitse bron geeft aan dat St. Pauli alvast interesse toont en hoopt op een terugkeer van Daehli. De Duitse tweedeklasser denkt dan eerder aan een uitleenbeurt en niet aan een definitieve transfer.

Voor Daehli liggen er alleszins nog weinig kansen weggelegd te zijn. De middenvelder komt amper nog aan bod bij de Limburgers en zat al sinds 3 oktober niet meer in de wedstrijdselectie.

Update: Een vertrek is weer wat dichterbij, St. Pauli ontkent de interesse in Daehli niet. "Het is duidelijk dat we in deze fase over alles nadenken. Daehli heeft veel betekend voor deze club, spelers zoals hem zijn altijd interessant voor ons. Daarmee wil ik echter wel nog niet zeggen of hij zeker wel of zeker niet zal komen", aldus een mysterieuze Andreas Bornemann, sportief directeur bij de club, tegenover Hamburger Morgenpost.