Verheyen geeft De Ketelaere transferraad na interesse in goudhaantje Club Brugge

Verheyen geeft De Ketelaere transferraad na interesse in goudhaantje Club Brugge

11-12-2020 21:01
5

Club Brugge kon in de Champions League rekenen op een sterke Charles De Ketelaere. De middenvelder was steevast één van de uitblinkers en loodste Blauw-Zwarrt ook bijna naar de volgende ronde. Hij speelde zich daarmee ook in de kijker van buitenlandse clubs.

Makelaar Tom De Mul gaf het al aan: er zijn heel wat clubs die interesse tonen in De Ketelaere. Kan Club Brugge hem op korte termijn ook houden? "Dat hangt vooral van hemzelf af", zegt Gert Verheyen bij Sporza. "Als er echt een monsterbod zou komen, kan je daar moeilijk neen op zeggen. Maar ik denk niet dat hij daarmee bezig is op dit moment", klinkt het.

Volgens Verheyen zal De Ketelaere ooit wel bij een grotere club belanden. "Uiteraard is het logisch dat hij nu opgemerkt is door zijn prestaties. Zijn speeltuin zal de Champions League worden, dat is het niveau waar hij terecht zal komen. Vroeg of laat, is moeilijk te zeggen. Dat hangt af van hoe snel hij dat allemaal zal willen", aldus Verheyen.

Al vindt Verheyen een transfer nu nog te vroeg. "Ik raad aan dat rustig aan te doen. Er eerst voor zorgen dat hij een onbetwistbare basisspeler is bij Club Brugge. Maar ook dat zit er aan te komen. Er is - terecht - voorzichtig mee omgesprongen, maar nu wordt het stilletjesaan tijd om hem meer en meer te laten spelen", besluit Verheyen.