De Ketelaere blinkt uit bij Club Brugge en kan rekenen op buitenlandse interesse

De Ketelaere blinkt uit bij Club Brugge en kan rekenen op buitenlandse interesse

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 21:33vr 04-12-2020 om 21:33

Charles De Ketelaere is nu helemaal doorgebroken bij Club Brugge. De amper negentienjarige middenvelder was afgelopen woensdag nogmaals een uitblinker in de Champions League. Dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan.

Zo onthult makelaar Tom De Mul dat er al flink wat interesse is in De Ketelaere. "Hij is negentien jaar en presteert goed in de Champions League. Natuurlijk maakt hij indruk in Europa", klinkt het bij Het Laatste Nieuws. "Er is logischerwijs veel interesse."

Al lijkt Club Brugge zich nog geen zorgen te moeten maken om een snel vertrek. "We blijven rustig. En we willen de juiste stappen zetten. Het is te vroeg om te zeggen waar Charles' plafond ligt", aldus De Mul.

Nieuw contract
Maar dan zal Club Brugge ook in actie moeten schieten. Zo heeft De Ketelaere nog 'maar een contract tot 2023 bij Blauw-Zwart. Al zouden beide partijen wel al spreken over een contractverlenging. "Dat zou kunnen, ja", grijnst De Mul.

"Voorlopig zit hij heel goed bij Club Brugge, dat elk jaar Champions League speelt. Belangrijk is dat hij zich nu op één positie gaat specialiseren. Iedereen is zich daarvan bewust - dat zit ook in de planning van Club Brugge", besluit De Mul.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws