STVV blijft positief: “Nu één blok vormen en winnen tegen Club Brugge”

STVV blijft positief: “Nu één blok vormen en winnen tegen Club Brugge”

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 08:12wo 02-12-2020 om 08:12

Sint-Truiden VV ging onderuit tegen Moeskroen (3-2). Het ontslag van coach Kevin Muscat hangt in de lucht, al blijft de aanvoerder van De Kanaries Steve De Ridder positief.

Volgens De Ridder was STVV de betere ploeg. “We domineerden de match van de eerste tot de laatste minuut, maar de bal wilde er niet in. Zij trapten het leer de tribune in, maar bleken uiterst efficiënt op de tegenaanval. Daar waren wij niet op voorbereid.”

“We hebben alles gegeven, maar toch was het weer niet goed genoeg”, ging De Ridder verder. “Dat komt hard aan. We moesten hier winnen, dat is niet gelukt, waardoor we in een select groepje degradatiekandidaten belanden. We zullen het met drie, vier ploegen moeten uitvechten.”

De Ridder bleef achter Muscat staan. “Kijk naar onze matchen tegen Standard, Genk, OH Leuven en Waasland-Beveren, dan kan je niet zeggen dat we tegen onze trainer speelden. Maar je moet het in de eerste plaats voor jezelf en de fans doen. Tonen dat je het waard bent om dit shirt te dragen.”

“De druk van de fans en de pers is nu groot, maar ik zou niet te overhaast handelen. Ik denk bovendien niet dat een nieuwe coach veel zal veranderen. We moeten één blok vormen, alles op een rij zetten en dan maar winnen tegen Club Brugge”, aldus De Ridder tegenover Het Belang van Limburg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws