Plots begon Wasilewski dat champagneglas gewoon op te eten

"Plots begon Wasilewski dat champagneglas gewoon op te eten"

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 13:00di 01-12-2020 om 13:00

Laatste update: dinsdag 1 december 2020 om 13:03di 01-12-2020 om 13:03

Marcin Wasilewski gaf vorige week aan dat hij stopt met voetballen. In Polen klinken er al geruchten over een nieuwe carrière als vechtsporter. De sportwebsite The Athletic zwaait hem uit aan de hand van enkele straffe anecdotes. 

Liam Moore (ex-Leicester City) herinnert zich zijn eerste ontmoeting met Wasilewski nog. “We kenden hem niet, maar het zag er een enge gast uit. Plots sloeg Marcin een glas champagne stuk en begon het glas op te eten. Ik kon alleen maar denken: What the hell is dit voor kerel?", lacht Moore. 

Ook op café gaan was niet meteen een probleem voor Wasilewski. "Hij kan enorm veel drinken, en toch leek hij nooit dronken en stond hij de volgende dag als eerste op het trainingsveld terwijl wij ons niet meer konden herinneren wat er gebeurd was."

Na de titel van Leicester werden de spelers uitgenodigd in het luxeresort van de inmiddels overleden eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. Aanvaller David Nugent trok zijn duurste schoenen aan voor de gelegenheid. "David was dol op die schoenen, maar Wasyl flikkerde ze gewoon in een Thaise rivier. David durfde niet eens te reageren uit schrik voor Marcin", klinkt het nog bij ex-assistent Kevin Phillips.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws