'Gerucht: Club Brugge rond de tafel met voormalige flankaanvaller'

'Gerucht: Club Brugge rond de tafel met voormalige flankaanvaller'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 21:17ma 30-11-2020 om 21:17

Club Brugge is de laatste tijd aan het zoeken naar de beste vorm. Clement en zijn troepen wonnen in hun laatste 10 competitieduels maar 3 keer. Vooral in het aanvallende compartiment is er een gebrek aan kwaliteit en genialiteit. Club Brugge kan volgens Turkse media Nabil Dirar gratis terughalen.

De Turkse media weten dat Club Brugge en Nabil Dirar on speaking terms zijn. De flankaanvaller zit op een dood spoor bij Fenerbahçe. Zijn contract loopt er aan het einde van het seizoen af, maar hij mag in januari al gratis vertrekken.Enig probleem: Dirar verdient in Istanboel drie miljoen euro per seizoen. Bovendien is de 36-voudig Marokkaans international niet van plan om in de herfst van zijn carrière stevig in te leveren. 

Nabil Dirar speelde van 2008 tot en met 2012 voor Club Brugge. De Marrokaanse international kwam 153 keer in actie voor Blauw-Zwart en wist daarin 19 keer te scoren en 45 assists uit te delen. Dirar had een haat-liefde verhouding met het Brugse publiek. In 2011 kwam het zelfs zo ver dat de supporters van Club Brugge Dirar uitfloten na een akkefietje met Vadis Odjidja.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Dirar volgens jullie een goede transfer?

Ja
18%
Nee
82%
(195 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws