Breaking news

Harbaoui en Diaby zetten toon, ook andere topschutters snakken naar heropleving

'Man United gaat bijna transfervrije middenvelder oppikken bij AC Milan'

'Man United gaat bijna transfervrije middenvelder oppikken bij AC Milan'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 20:00do 26-11-2020 om 20:00

Manchester United lijkt al druk bezig te zijn met zijn eerste aanwinst voor het seizoen 2021/2022. Volgens BILD-journalist Christian Falk zijn The Mancunians al een tijdje druk bezig met aanvallende middenvelder Hakan Calhanoglu.

De in Duitsland geboren Turkse international verruilde Bayer Leverkusen in 2017 voor AC Milan, maar loopt komende zomer uit zijn contract. Manchester United volgt hem al langer, weet Falk.

"Vorige zomer waren er al gesprekken met zijn zaakwaarnemer. Hij kon toen ook naar Juventus, maar hij zei toen nee. Ik denk dat hij al rekening hield met wat er komende zomer gaat gebeuren", aldus Falk in de Tier One Transfer Podcast van Stretford Paddock, doelend op een transfervrij vertrek naar Old Trafford. "Ik hoorde dat de gesprekken al vergevorderd zijn. Hij is binnenkort transfervrij. Grote kans dus dat dit gaat gebeuren."

De naam van Jack Grealish viel ook al nadrukkelijk in de Britse media, maar Calhanoglu lijkt een betaalbaar alternatief voor de peperdure Aston Villa-vedette.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws