Clinton Mata met vertrouwen tegen Haaland: Sneller dan ik? Dat zien we dinsdag

Clinton Mata met vertrouwen tegen Haaland: "Sneller dan ik? Dat zien we dinsdag"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 23:09ma 23-11-2020 om 23:09

Club Brugge speelt dinsdagavond waarschijnlijk zijn moeilijkste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League op het veld van Borussia Dortmund. Club staat derde met 4 punten, DOrtmund staat alleen aan de leiding. Club Brugge moet het gevaar van Dortmund weten onschadelijk te maken.

Verdediger Clinton Mata stond daags voor de wedstrijd de pers te woord over de wedstrijd tegen Dortmund. De Congolese rechtsachter start met vertrouwen aan de wedstrijd maar is wel op zijn hoede voor het Noorse fenomeen Erling Braut Haaland. "We weten allemaal dat het een geweldige speler is”, stelt Clinton Mata. “En we hebben allemaal gezien hoe hij vier keer scoorde tegen Hertha. We moeten hem bekampen met veel zelfvertrouwen en mogen hem niet de kans geven om aan zijn sprint te beginnen. Want hij is snel. Sneller dan ik? Dat zien we morgen, hé", zei Mata op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

De wedstrijd uit de heenronde eindigde in een 0-3 overwinning voor de Duitsers, ook daar wist Haaland de weg naar doel te vinden.

2 seizoenen geleden speelde Club Brugge een prima partij in het Signal Iduna Park en behaalde het een punt met een 0-0 gelijkspel. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws