Holzhauser  lacht na strafschopmisser tegen RSCA: Beter voor mijn statistieken

Holzhauser lacht na strafschopmisser tegen RSCA: "Beter voor mijn statistieken"

23-11-2020 19:21
3

Raphael Holzhauser hielp Beerschot afgelopen weekend mee aan een 2-1 zege tegen RSC Anderlecht. De Oostenrijker miste een strafschop, maar was dat achteraf niet rouwig om. Holzhauser scoorde immers in de herneming.

Timon Wellenreuther dook naar de goede hoek en leek de stand op 1-0 te houden. Holzhauser was evenwel het snelst bij de bal en kon alsnog scoren. “Ik trapte hem niet slecht, maar de keeper ging goed plat. Kan gebeuren. Achteraf gezien is dit beter voor mijn statistieken”, lacht Holzhauser in Het Nieuwsblad.

Beerschot kan nu heel even nagenieten van de zege. “Ik ben gewoon blij dat we hebben kunnen winnen en dat we bovenin blijven meedraaien. Het zijn nog zes duels tot aan de winterstop. Morgen en overmorgen (maandag en dinsdag) hebben we twee dagen vrij, maar vanaf woensdag gaat onze volledige focus naar de wedstrijd op KV Mechelen. Ook daar zullen we spelen om te winnen.”

Door de zege staat Beerschot nu tweede met 25 punten. De promovendus volgt op drie punten van leider en titelhouder Club Brugge.