Bukari bezorgt KAA Gent belangrijke uitzege bij Charleroi: Very Happy!

Bukari bezorgt KAA Gent belangrijke uitzege bij Charleroi: "Very Happy!"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 18:15ma 23-11-2020 om 18:15

Wim De Decker vond dat KAA Gent al een tijdje op de goede weg was, maar eindelijk hebben de Buffalo's dat kunnen omzetten in puntengewin. Op het veld van Sporting Charleroi werd er met 0-1 gewonnen. De matchwinnaar voor Gent was Osman Bukari, die net voor rust de score opende.

"Very happy!", reageerde de Gent-aanvaller op de clubwebsite. "En een uitoverwinning erbij dus het was perfect. Op Charleroi is het sowieso niet gemakkelijk, want zij zijn een van de beste ploegen in de competitie. Maar we kwamen naar hier om te winnen en dat is gelukt! Proficiat aan de hele ploeg want zij hebben het fantastisch gedaan."

Bukari lag zelf aan de basis van zijn doelpunt nadat hij Dorian Dessoleil de bal ontfutselde en op doel kon afgaan. "Ik was op zo’n mogelijkheid aan het wachten (lacht). Gelukkig stond ik op de juiste plaats. Mijn snelheid? Dat probeer ik zo goed mogelijk te gebruiken. Op deze overwinning moeten we nu verder bouwen", besluit de 21-jarige Ghanees. Door de zege krijgt Gent stilaan zicht op een plaats in de top 8.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie je Gent te eindigen dit seizoen?

Plaats 1-4
6%
Plaats 5-8
54%
Plaats 9 of lager
40%
(604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws