Real en Bayern tonen interesse, maar Haaland zit goed bij Borussia Dortmund

Real en Bayern tonen interesse, maar Haaland zit goed bij Borussia Dortmund

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 17:30do 19-11-2020 om 17:30

Als het aan Alf-Inge Haaland ligt blijft zijn zoon voorlopig bij Borussia Dortmund. De vader van Erling Braut Haaland vindt de belangstelling voor de Noorse steraanvaller logisch, maar denkt niet dat het op korte termijn tot een transfer zal komen.

Haaland, die onder andere gelinkt wordt aan Real Madrid en Bayern München blijft voorlopig zitten waar hij zit, denkt zijn vader, al durft hij dat niet met volle zekerheid te stellen. "Je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar we hebben nog niet gesproken over een mogelijke vervolgstap."

"Ik denk dat hij graag prijzen wil winnen met Dortmund in Duitsland, dat is zijn doel. Erling kan nog heel veel bereiken in Duitsland en zichzelf daar verder ontwikkelen. Een buitenlandse transfer heeft geen prioriteit voor ons", legt Haaland senior uit aan Sport1.

"Als je goed speelt is het logisch dat grote clubs bij je aan gaan kloppen", stelt Haaland senior, doelend op de interesse in zijn zoon. "Maar het blijft momenteel speculatie. We hebben een langdurig contract getekend bij Dortmund en daar speelt Erling in een fantastisch team. We willen momenteel niet verder vooruit kijken", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws