Degryse ziet één groot probleem bij onze topclubs: Op zoek naar constante

Degryse ziet één groot probleem bij onze topclubs: "Op zoek naar constante"

09-11-2020 21:44 Laatste update: 23:07
1

Bovenaan in de rangschikking staat alles bij elkaar, tussen de koppositie en de zevende plaats zit slechts twee punten. Veel van de topploegen lieten al punten liggen, terwijl andere ploegen als Beerschot en Oud-Heverlee Leuven het voortreffelijk doen.

Marc Degryse ziet toch een reden waarom bovenin het zo compact staat. "Alle Belgische ploegen zijn op zoek naar constante prestaties. Anderlecht, Beerschot en Oud-Heverlee Leuven draaien verrassend mee bovenin en nemen de punten van de titelfavorieten", zegt Degryse in de Podcast Top of The League.

Degryse waarschuwt de topploegen dat ze maar beter rap hun beste vorm vinden en die prestaties aanhouden want Degryse ziet het somber in betreft de corona. Voor hetzelfde geld stoppen we na speeldag 28. Gaan we alle speeldagen kunnen spelen? Dat is maar de vraag. We moeten er 40 spelen hé, met de play-offs erbij. We hadden het al over die overvolle kalender en we weten dat Covid-19 nog niet weg is en in januari nog niet weg zal zijn. Kunnen wij 40 speeldagen afwerken? Ik heb daar mijn grootste twijfels bij. En wie dan op kop staat is de nieuwe kampioen.", vertelt Degryse in de podcast.