Kaya (34) over zijn toekomst: Dit wordt mijn laatste seizoen bij KV Mechelen

Kaya (34) over zijn toekomst: "Dit wordt mijn laatste seizoen bij KV Mechelen"

06-11-2020 08:45
5

Onur Kaya (34) komt dit seizoen bij KV Mechelen voorlopig nog niet verder dan 158 speelminuten als invaller. De ervaren spelverdeler is aan zijn laatste contractjaar bezig. Het ziet er dan ook niet naar uit dat Kaya nog lang bij Malinwa zal voetballen, zo geeft hij zelf aan.

Het contract van Kaya loopt af op het einde van het seizoen. Het bestuur van Mechelen zat nog niet samen wat betreft een nieuwe overeenkomst. "Ik heb het bestuur nog niet gehoord, en dat zal volgens mij ook niet gebeuren", vertelt Kaya in Het Laatste Nieuws. "Dit wordt mijn laatste seizoen bij KV Mechelen.”

"Wat mij het meeste pijn doet, is niet dat ik op de bank zit. Wel dat de club me afgelopen zomer wilde laten vertrekken als ik een lucratief bod kreeg. Dat kwam over alsof ze niet meer op me rekenden. Zoiets horen na twee mooie jaren, was teleurstellend", gaat de 34-jarige middenvelder verder.

Kaya zou begrip opbrengen voor de keuze van Mechelen, maar hij wenst gewoon snel duidelijkheid over zijn toekomst. "Ik vind dat ze eerlijk moeten zijn en zeggen: 'Onur, je bent er 34. Dit wordt je laatste contractjaar. Daarna nemen we afscheid.' Ze moeten gewoon duidelijkheid brengen."