Meunier na vlotte zege met Dortmund: Club Brugge was zo slecht niet

Meunier na vlotte zege met Dortmund: "Club Brugge was zo slecht niet"

05-11-2020 07:45
10

Borussia Dortmund nam vlot de maat van Club Brugge in de Champions League. Bij de rust stond stond de eindstand (0-3) al op het scorebord. Ex-speler Thomas Meunier vond echter dat Club Brugge niet zo zwak voor de dag kwam, maar dat de Borussen een goede dag hadden.

"Ik had niet verwacht dat we hier met 0-3 zouden winnen. Club was niet zo slecht, wij hadden gewoon een topdag. We hebben er alles aan gedaan om te winnen en na een halfuur stond het al 0-3. We speelden geconcentreerd. Deze wedstrijd is positief voor ons. We waren echt efficiënt - van de vier of vijf kansen die we kregen, gingen er drie binnen. In de tweede helft was Club nog zeer gevaarlijk", aldus Meunier in Het Nieuwsblad.

Meunier gaf Club Brugge de doodsteek door een assist te geven bij de 0-3 van het Dortmund-fenomeen Erling Braut Haaland. "Ik wilde niet zelf scoren. ( lacht) Nee, serieus: ik ben geen topscorer, hè. Ik ging alleen op doel af en wilde schieten, tot ik hem hoorde schreeuwen links van mij. Ik dacht: Geen probleem, ik geef de bal wel af. Ik weet dat scoren voor hem veel belangrijker is dan voor mij."