Montanier over de blessure bij Vanheusden: Een zware domper op onze avond

Montanier over de blessure bij Vanheusden: "Een zware domper op onze avond"

01-11-2020 21:44

Standard Luik heeft zondag met 1-0 gewonnen tegen KV Oostende, maar na de wedstrijd werd er vooral gesproken over de blessure van Zinho Vanheusden. De Rode Duivel kwam slecht neer na een duel en schreeuwde het uit. Volgens Philippe Montanier volgt er pas maandag een onderzoek.

"De blessure van Zinho is een zware domper op onze avond", vertelde de coach van de Rouches aan Sporza. "We wachten de onderzoeken van morgen (maandag, red.) af, maar zijn allemaal bezorgd. Het was moeilijk omdat we in een negatieve spiraal zaten en de tegenstander het omgekeerde kende."

Standard slaagde er in de slotfase toch in om de wedstrijd naar zich toe te trekken. "Het was al even geleden dat ze nog eens verloren en we moesten tot het einde wachten om de overwinning binnen te halen. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarin we wel wat kansen kregen."

"Ik ben tevreden met de reactie van de spelers na een mindere reeks. We zijn ook pas laat teruggekeerd uit Lissabon en dat put de spelers uit, maar daar was niets van te zien", besloot Montanier.