Verbeke over blessure van Trebel: Jammer, hij brengt ervaring en agressiviteit

Verbeke over blessure van Trebel: "Jammer, hij brengt ervaring en agressiviteit"

07-10-2020 14:00
9

RSC Anderlecht haalde met Josh Cullen een extra middenvelder op de laatste dag van de transferperiode. Cullen zal het tijdelijke verlies van Adrien Trebel moeten camoufleren want de Franstalige middenvelder is uit tot januari 2021. Peter Verbeke laat zich uit over de rol van Trebel in RSC Anderlecht.

"Dat is een groot probleem. Trebel brengt onze kern enerzijds een stuk ervaring en agressiviteit dat we anders missen in de groep en anderzijds zorgt Trebel er ook voor dat Sambi Lokonga zich veel beter ontwikkelt. Sambi is een veel betere speler met een profiel als Trebel naast hem", weet Peter Verbeke te vertellen aan Sporza.

Vreemd want Trebel werd nog enerzijds in de basiself verwacht tegen Club Brugge. "Het kwam ook onverwachts. Twee dagen voor de match tegen Club Brugge was de kans nog fiftyfifty dat hij zou spelen. Dus het nieuws hakte er wel in. Maar we mogen ook niet te veel excuses zoeken. We hebben nog middenvelders: Zulj, Kana, Cullen, ... Die spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen", liet Verbeke nog weten aan Sporza.