Tienkoppig KV Kortrijk weet punt te pakken op bezoek bij STVV

03-10-2020 22:33 Laatste update: 22:37

Het duel tussen STVV en KV Kortrijk heeft niet voor een winnaar gezorgd. De Truienaren raakten in eigen huis niet voorbij een tienkoppig KV Kortrijk, het bleef 0-0.

Echt overtuigend was de eerste helft tussen beide ploegen niet. STVV speelde wel met veel drang naar voren en puurde daar ook een goede mogelijkheid voor Lee uit. Hij mikte echter naast en wist niet te scoren.

Aan de overzijde had KVK het zonder Terem Moffi bijzonder moeilijk om aan kansen te komen. De Kortrijkzanen zorgden dan ook niet voor gevaar en maakten nooit aanspraak op een doelpunt. Bij de rust stond het dan ook nog steeds 0-0.

Meteen na de pauze kregen we toch een beter KV Kortrijk te zien, dat nu wél voor gevaar kon zorgen. De beste kans was er voor Jonckheere, die door Selemani alleen voor doel werd gezet. Hij trapte echter pal op doelman Kenny Steppe. Ook STVV kreeg via Asamoah en Colombatto nog kansen op dat openingsdoelpunt.

Voor Kortrijk werd het twintig minuten voor tijd nog wat moeilijker nadat Selemani een rode kaart had gekregen voor een elleboogstoot. STVV kreeg een goede kans om toch nog op voorsprong te komen. De Truienaren konden echter niet profiteren van die man meer, de stand bleef 0-0.