'Liverpool zet Mané in om City af te troeven en ex-KRC Genk-speler te halen'

'Liverpool zet Mané in om City af te troeven en ex-KRC Genk-speler te halen'

23-09-2020 19:01 Laatste update: 19:14
1

Liverpool hoopt Manchester City af te troeven in de strijd om Kalidou Koulibaly (ex-KRC Genk), zo meldt Le Parisien. Volgens de Franse krant is Paris Saint-Germain inmiddels afgehaakt door het financiële geweld uit de Premier League.

De Ligue 1-kampioen kan vanwege de Financial Fair Play-regels niet voldoen aan de vraagprijs van Napoli, dat zeventig tot tachtig miljoen euro verlangt voor Koulibaly. Manchester City werkt wel hard aan een transfer en bereikte al een principe-akkoord met de 29-jarige verdediger. Manager Pep Guardiola van The Citizens kan echter niet te vroeg juichen, want ook Liverpool toont serieuze interesse.

The Reds dromen van een topdefensie bestaande uit Virgil van Dijk en Koulibaly. Om de beresterke international van Senegal te overtuigen is de hulp van Sadio Mané ingeschakeld. Hij moet zijn landgenoot ervan overtuigen om de regerend Engels kampioen boven Manchester City te verkiezen, zo schrijft Le Parisien.

Liverpool versterkte zich deze transferperiode tot dusver met Konstantinos Tsimikas, Thiago en Diogo Jota. City haalde met Nathan Aké en Ferran Torres twee versterkingen voor het eerste elftal binnen.

No Poll