'Grote interesse in Mbappé, PSG-spits kan kiezen uit Real, Liverpool en Barcelona'

'Grote interesse in Mbappé, PSG-spits kan kiezen uit Real, Liverpool en Barcelona'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 07:18di 22-09-2020 om 07:18

Opvallend nieuws uit Frankrijk: Kylian Mbappé kan niet alleen rekenen op serieuze belangstelling van Real Madrid, maar ook van Liverpool. De kampioen van Engeland hoopt de Paris Saint-Germain-aanvaller, die zijn contract weigert te verlengen, binnen te hengelen.

Dat meldt L'Équipe. Mbappé gaf eerder al aan te willen vertrekken uit de Franse hoofdstad, iets dat PSG koste wat kost wil voorkomen. Het contract van de aanvaller loopt nog door tot medio 2022.

De vertrekwens van Mbappé zou onder meer te maken hebben met het aanstaande vertrek van Luis Ferrer, een lid van het scoutingsteam van PSG. Ferrer is een vertrouweling van de familie Mbappé en had een belangrijke rol in de transfer van de Fransman van AS Monaco naar Parijs. Hij zit daarnaast vaak met de vader van Mbappé op de tribunes bij PSG.

Volgens L'Équipe heeft Mbappé PSG sinds zijn komst gezien als een tussenstap naar een nóg grotere club. Real Madrid is zijn droomclub, maar ook Liverpool hoopt volgend jaar zomer op de handtekening van de Ligue 1-sensatie. Een transfer naar FC Barcelona lijkt in de nabije toekomst niet aan de orde, aangezien Mbappé denkt dat een transfer naar Catalonië zijn kansen op een contract bij Real zal verpesten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws