Einde in zicht voor Carcela bij Standard: reddingsboei van D'Onofrio bij Antwerp?

Einde in zicht voor Carcela bij Standard: reddingsboei van D'Onofrio bij Antwerp?

26-08-2020 09:15
18

Mehdi Carcela (31) is op de dool bij Standard. Ondanks het feit dat de Marokkaan zich thuis voelt op Sclessin, kwam hij nog niet van de bank dit seizoen. Volgens Het Laatste Nieuws moet er snel iets veranderen, maar willen de Rouches hem nog wel?

De entourage van Standard heeft er alvast geen goed oog in. 'De liefde die hij voor zijn Standard voelt, lijkt niet meer wederzijds. Er wordt in zijn omgeving gevreesd dat de Luikse club hem liever kwijt dan rijk is. Nog één jaar contract, zwaar wegend op de loonmassa van de Rouches. Duwen ze hem richting exit? Het heeft er alle schijn van', aldus de krant.

Alleen is Carcela zelf niet van plan om te vertrekken uit Luik. 'Gesetteld in zijn stad, dicht bij familie en vrienden. Voorlopig geen zin in een nieuw buitenlands avontuur. Ook al lijkt het niet te klikken met coach Montanier. Beiden hebben een verstandshuwelijk. De Fransman suste de laatste weken, zegt dat hij geen problemen heeft met de Marokkaan. Maar: 'actions speak louder than words'.'

Laatste kans
De volgende wedstrijd is Selim Amallah, de meest creatieve speler bij Standard, geschorst. 'Een dilemma voor Montanier. De keuze voor Eden Shamir zou een kaakslag zijn voor Carcela. Hij heeft nood aan Standard, Standard heeft nood aan hem en zijn coup de génie. Niet langer achter dat masker op de invallersbank', besluit HLN.

Indien een vertrek bij Standard onafwendbaar blijkt, hoopt Carcela in ons land te blijven. Dan wordt al snel de link gelegd naar Royal Antwerp FC, waar Luciano D'Onofrio er niet vies van is om spelers met een Standard-verleden in huis te halen. Doet de sportief directeur van The Great Old het nog een keer?