Club Brugge verliest van Beerschot, Clement begrijpt er niets van

Club Brugge verliest van Beerschot, Clement begrijpt er niets van

23-08-2020 22:26
15

Club Brugge kent een bijzonder slechte seizoensstart en staat na drie wedstrijden met een drie op negen. Ook tegen Beerschot pakte Philippe Clement met zijn jongens geen punten. Achteraf likte de trainer van Club Brugge zijn wonden.

"Wat er gebeurd is? In de eerste plaats dat we verloren hebben. Dat is onverklaarbaar voor mij in deze match. Daar gaan we goed over praten, over wat er juist gebeurt", reageerde Clement na de partij op de officiële kanalen van Club Brugge.

We kregen een onherkenbaar Club Brugge te zien na de makkelijke winst tegen Eupen. "We toonden te weinig kwaliteit in het laatste gedeelte van het veld om het af te maken. Te weinig overzicht ook. Dat is vreemd na vorige week waar het wel lukte, en na die harde trainingsweek", geeft Clement aan.

"Ik wil eerst van de spelers horen hoe ze er zelf over denken, want misschien zit ik er helemaal naast. Maar als je achter komt, moet je gewoon blijven voortdoen. Dat is ook onze sterkte geweest vorig jaar. Als je achter komt, dat je gewoon blijft voortdoen. Daar moeten we terug naar toe", aldus de trainer van Club Brugge.