Vormer verliest opnieuw met Club Brugge: We gaan het wel omdraaien

Vormer verliest opnieuw met Club Brugge: "We gaan het wel omdraaien"

23-08-2020 19:30
19

Club Brugge lijkt dit seizoen niet op gang te komen. Tegen Beerschot werd weer verloren met 0-1. Ruud Vormer ziet dat vooral efficiëntie een groot probleem is. 

"Het liep mis bij het scoren, we scoren te weinig", aldus Vormer op de officiële website. “We hebben heel veel kansen gehad om het af te maken, maar het gebeurde niet. Toen we 0-1 achter kwamen, plooide Beerschot helemaal terug net als in handbal. Ze namen hun tijd, maar de 0-1, die staat er weer. We moeten efficiënter zijn. Als dat terug is, dan komt het allemaal wel weer terug."

Zonder fans is het hoe dan ook moeilijker voor Club. "Ja, een leeg stadion maakt ook wel het verschil voor ons. Als het volle bak was hier, dan is het een ander verhaal. Maar dat is al enkele maanden zo, we moeten er maar aan gewend zijn."

"We hebben zo zeker onze start gemist. Het is niet goed genoeg na een drie op negen. Gelukkig is het nog een lang seizoen en we gaan alles wel weer goed maken. Toch ben ik ben wel iets bezorgd. Twee keer thuis verliezen is niets voor ons, Club verliest niet zo vaak thuis. Maar we gaan het wel omdraaien."

Volgende week krijgt Club Brugge een taaie kluif. Het maakt dan de verre busreis naar Genk.