KAS Eupen en KV Kortrijk houden elkaar in evenwicht met brilscore

21-08-2020 20:54
1

De derde speeldag werd geopend door KV Kortrijk en KAS Eupen. In het Guldensporenstadion werd er echter niet gescoord en bleef de score op 0-0 steken.

In de eerste helft was het vooral KAS Eupen dat kwam opzetten. Doelman Jakubech moest een paar keer ingrijpen en de lat bracht ook een keer redding na een geplaatste vrije trap van Musona. Uiteindelijk vielen er geen doelpunten voor rust.

In de tweede helft was het weer Eupen dat voor gevaar zorgde. Ngoy stuitte eerst op Jakubech en vervolgens kopte hij tegen de paal. Na een uur spelen kwam KV Kortrijk ook eindelijk eens opzetten. De thuisploeg zette meer druk naar voren, maar kwam niet tot scoren.

In de slotfase kreeg Eupen nog uitstekende kansen, maar Embolo plaatste op de paal en Peeters schoot een vrije trap binnen bereik van Jakubech. Uitendelijk vielen er aldus geen doelpunten en eindigde KV Kortrijk-KAS Eupen op 0-0.