KRC Genk krijgt een bijzondere raad: Neem hem alstublieft in dienst

KRC Genk krijgt een bijzondere raad: "Neem hem alstublieft in dienst"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 09:45zo 09-08-2020 om 09:45

Laatste update: zondag 9 augustus 2020 om 10:37zo 09-08-2020 om 10:37

Wat kan KRC Genk dit seizoen laten zien? Dat mag het zondagmiddag al bewijzen tegen Zulte Waregem. Jacky Mathijssen ziet de sleutel bij de aanvallers liggen en hoopt op de komst van... Luc Nilis. 

Onuachu en Dessers moeten dit seizoen voor vuurwerk zorgen bij KRC Genk. "Een zeer belangrijke voorwaarde om dit systeem te doen slagen, is dat de twee spitsen elkaar vinden. Op papier ogen ze complementair, maar het zal tijd kosten om de twee op elkaar te laten inspelen. Ik zie het echter als de enige mogelijkheid voor Genk om zich in de top vier te scharen", vertelt hij bij Het Belang Van Limburg.

Nilis kan KRC Genk daarbij misschien wel van dienst zijn. "Tot slot wil ik nog één goeie raad meegeven aan de clubleiding: neem alsjeblieft Luc Nilis in dienst als spitsentrainer. Luc is een man van de streek met een enorme technische bagage die als geen ander weet wat je als aanvaller moet doen om rendement te halen."

"Als hij zich één of twee keer per week over jongens als Ito, Dessers, Onuachu en Bongonda kan ontfermen, dan werpt dat zeker zijn vruchten af. Ik denk ook niet dat dat voor een club als Genk zo'n grote investering is", besluit Mathijssen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Nilis een meerwaarde zijn?

(337 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws