Eupen pikt idee op bij Mönchengladbach, fans betalen vijftig cent meer dan aan zee

Eupen pikt idee op bij Mönchengladbach, fans betalen vijftig cent meer dan aan zee

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 13:05za 08-08-2020 om 13:05

Om de publiekloze tribunes toch wat op te fleuren, gaat KAS Eupen Borussia Mönchengladbach en KV Oostende achterna. Ook aan de Kehrweg zullen kartonnen versies van de trouwe supporters te zien zijn. Community Manager Jessica Loo geeft toelichting.

"We zijn uiteraard ontgoocheld dat we onze fans niet kunnen ontvangen voor de geplande wedstrijden in augustus, maar we wilden niet dat tribune 2, die voorbestemd is voor de meest enthousiaste fans, leeg blijft. Daarom hadden we het idee om mannequins in de tribune te plaatsen, in samenwerking met organisatie The Best Supporter", zegt Loo bij RTBF.

"Dat werd al gedaan in Duitsland, meer bepaald bij Borussia Mönchengladbach. Het gaat om mannequins op reële schaal, in karton, met het truitje van Eupen aan, in verschillende kleurtinten. Ook de foto van de supporter zal erop prijken. Zij zullen dus in zekere mate aanwezig zijn in het stadion tijdens de matchen", klinkt het.

Geïnteresseerde Eupen-liefhebbers konden de club contacteren om hun foto op een mannequin te krijgen. Dat kost wel 20 euro. Dat bedrag ligt in dezelfde lijn als bij KV Oostende, waar de supporters 19,5 euro moesten ophoesten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou jij 20 euro betalen om je kartonnen versie in het stadion terug te vinden?

(53 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws