OFFICIEEL: Na TV Vlaanderen bereikt Eleven ook akkoord met VOO Sport

OFFICIEEL: Na TV Vlaanderen bereikt Eleven ook akkoord met VOO Sport

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 18:12vr 07-08-2020 om 18:12

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 21:21vr 07-08-2020 om 21:21

Voor de klanten van Telenet blijft het wachten, maar bij Eleven onderhandelt men lustig voort met heel wat mediabedrijven. Na onder andere Orange en Proximus heeft het nu ook een akkoord bereikt met TV Vlaanderen.

Dat heeft Eleven Sports zelf bekend gemaakt via de officiële kanalen. De komende vijf seizoenen zal Télésat/TV Vlaanderen ook Belgisch voetbal kunnen aanbieden in het sportpakket. Daarmee heeft Eleven nu met flink wat mediabedrijven een akkoord bereikt. Op Telenet, misschien wel de grootste speler, blijft het wachten.

Een akkoord voor het begin van de competitiestart dit weekend wordt er echter niet verwacht. Belgische voetbalfans met Telenet in huis zullen daarom op zoek moeten gaan naar een oplossing. Onder andere via de website van Eleven Sports kan er wel een abonnement genomen worden op het Belgisch voetbal om de wedstrijden op je tablet of computer (of je televisie via de app/Chromecast) te bekijken.

Update: Ook met VOO Sport heeft Eleven inmiddels een akkoord bereikt, dat kondigde de rechtenhouder van het Belgische voetbal zelf aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws