De Camargo (37) zat ei zo na bij Club Brugge: Fier dat ik aanbieding kreeg

De Camargo (37) zat ei zo na bij Club Brugge: "Fier dat ik aanbieding kreeg"

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 19:45di 04-08-2020 om 19:45

Igor De Camargo is inmiddels al 37 jaar, maar nog altijd een belangrijke pion bij KV Mechelen. Afgelopen jaar probeerde Club Brugge hem zelfs nog te halen, maar dat feestje ging niet door. 

"Philippe Clement heeft me gebeld, en ik wilde het ook doen. Maar door derden is het niet gelukt", vertelt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Ik ben fier dat ik op mijn leeftijd nog een aanbieding kreeg van een grote club. Maar ik lig er niet ­wakker van dat het niet is doorgegaan."

Het is niet de eerste keer dat De Camargo een mooi aanbod moet vergeten. "Toen ik voor het Duitse Borussia Mönchengladbach speelde, kon ik naar Fulham. Ook dat is niet kunnen doorgaan door derden. Ik was kwaad, want 's ochtends om 7.00u was ik vertrokken om er een hele dag medische testen af te leggen. Om 16.00u krijg ik ­telefoon van Paul Stefani, mijn zaak­waarnemer, dat ik moest terugkomen. In diezelfde periode kon ik ook naar ­Everton."

De Camargo liet zich vorig seizoen niet onbetuigd bij KV Mechelen. In negentien wedstrijden scoorde hij tien doelpunten. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou hij nog meekunnen bij Club Brugge?

(105 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws