LIVE: Veel afwezigen bij Club Brugge tegen Lille

LIVE: Veel afwezigen bij Club Brugge tegen Lille

25-07-2020 16:50 Laatste update: 17:33
20

Club Brugge speelt ondanks de coronacrisis toch nog een Brugse Metten. Niet met publiek, maar wel tegen een stevige tegenstander. Lille OSC is de tegenstander van dienst. Die wedstrijd kan u ook LIVE bekijken.

Voor Club Brugge is het de laatste grote test voor aanvang van de bekerfinale, die op 1 augustus wordt gespeeld tegen Antwerp. Philippe Clement, die nog geen nieuwe aanwinsten kon verwelkomen, heeft ook heel wat afwezigen. Zo zijn Simon Deli, Clinton Mata en Krépin Diatta niet aanwezig voor de partij.

Lille, de ex-club van onder andere Divock Origi en Eden Hazard, zit door het coronavirus ook met enkele afwezigen. Daarnaast krijgen we ook geen Victor Osimhen te zien bij Lille. De spits is op weg naar Napoli en moet zo'n zestig miljoen euro opleveren. Jonathan David werd gelinkt aan Lille en genoemd als één van de potentiële vervangers voor Osimhen. Al is er nog lang geen akkoord gevonden met KAA Gent.

Opstelling Club Brugge: Mignolet - Koussounou - Mechele - Ricca - Sobol - De Ketelaere - Rits - Vormer - Vanaken - Badji - Okereke
Opstelling Lille: Maignan, Djalo, José Fonte, Simbakoli, Araujo, Celik, Lihadji, Andre, Soumare, Mandava, Bradaric