Smullen op zaterdag: 4 topclubs spelen vandaag hoogtepunt van oefenprogramma

Smullen op zaterdag: 4 topclubs spelen vandaag hoogtepunt van oefenprogramma

25-07-2020 10:00 Laatste update: 11:31
5

Eén week voor de promotie- en bekerfinale lopen de oefenwedstrijden op hun einde. De topploegen maken zich klaar voor de competitiestart met een laatste waardemeter.

25/7 13u, KRC Genk-AZ
22 juli speelde KRC Genk op stage in Zeeland 3-3 gelijk tegen Utrecht. Zaterdag staat een nieuwe Nederlandse tegenstander op het programma. KRC Genk geeft de nummer 2 uit de Eredivisie partij om 13u. De wedstrijd is live te volgen bij VoetbalPrimeur.be


25/7 16u, Anderlecht-Nantes
Anderlecht speelde 19 juli in Saint-Etienne een oefenwedstrijd. Paars-wit won de in twee gedeelde oefenwedstrijd met 1-2 en 0-1. Zaterdag speelt Anderlecht opnieuw tegen een Franse ploeg. Om 16u komt Nantes op bezoek. Oorspronkelijk stonden er 2 wedstrijden gepland, maar wegens enkele positieve Coronatesten bij de Franse club worden minder spelers overgevlogen. De wedstrijd is live te volgen op VoetbalPrimeur.be.

25/7 18u, Standard-Nice
Vrijdag gaf Standard Monaco partij. De Rouches wonnen knap met 2-1 van de Ligue 1 ploeg. Zaterdagavond speelt Standard opnieuw tegen een Ligue 1 tegenstander. Dan komt Nice op bezoek. De wedstrijd is live te volgen op VoetbalPrimeur.be.

25/7 18u, Club Brugge-Lille
Zaterdagavond zijn het Brugse Metten. In wat een galamatch zou moeten zijn speelt Club Brugge tegen Lille. eerder speelde Lille al tegen Moeskroen, die wedstrijd wonnen ze met 1-2. De wedstrijd is live te volgen op VoetbalPrimeur.be.