'Jarenlange routinier uit Serie A tekent voor twee seizoenen bij Moeskroen'

'Jarenlange routinier uit Serie A tekent voor twee seizoenen bij Moeskroen'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 14:21ma 13-07-2020 om 14:21

Royal Excel Moeskroen staat op het punt om een opvallende naam toe te voegen aan de spelerskern. Matias Silvestre moet de defensie van de Henegouwers van de nodige ervaring voorzien. Ervaring heeft de Argentijn immers voldoende.

Op jonge leeftijd brak de inmiddels 35-jarige Silvestre door bij Boca Juniors, maar de verdediger maakte vooral naam in Italië. Zo heeft hij liefst 318 wedstrijden in de Serie A op zijn teller staan, voornamelijk bij Catania en Sampdoria. Tussendoor kreeg Silvestre ook de kans bij Internazionale en AC Milan, maar dat niveau bleek wat te hoog gegrepen.

De voorbije maanden was Livorno, dat momenteel actief is in de Serie B, zijn broodheer. Daar liep Silvestre echter uit zijn contract. Nu zou de Zuid-Amerikaan dus Moeskroen vervoegen, weet het Argentijnse Tyc Sports. Enkel de handtekeningen ontbreken nog op de wederzijdse verbintenis. Silvestre zou voor twee jaar tekenen op Le Canonnier.

Bij Moeskroen moet Silvestre onder meer het vertrek van Nathan de Medina opvangen. Het voormalige jeugdproduct van RSC Anderlecht verkaste vorige week naar de Bundesliga.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij een meerwaarde in deze transfer voor Moeskroen?

(74 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws