Supportersfederatie Waasland-Beveren: Waarom zouden we een abonnement nemen?

Supportersfederatie Waasland-Beveren: "Waarom zouden we een abonnement nemen?"

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 09:45ma 13-07-2020 om 09:45

Waasland-Beveren hoopt alsnog in 1A te blijven, zeker nu het BAS hen gelijk gaf. Toch probeert de Pro League via een nieuwe Algemene Vergadering alle eerdere beslissingen te behouden. De fans van Waasland-Beveren kijken echter in eigen boezem en kwam met een kritische open brief voor het clubbestuur.

"Alleen resultaten op het veld kunnen er voor zorgen dat de moegetergde supporters opnieuw hun hart kunnen ophalen. We gebruiken bewust dit woord want hoeveel kan je als supporter in een decennium te verduren krijgen? De voorbije tien jaar was er niets ander dan zielloos voetbal - buiten een korte piek - met zoveel verliespartijen en tegendoelpunten dat zelfs de winnaar van de jaarlijkse wiskunde olympiade de tel zou kwijtraken", klinkt het streng.

"Na twee rotslechte seizoenen en een dalende ticket- en abonnementsverkoop is er nood aan een degelijk uitgewerkt plan. De club moet passie en strijd uitstralen en mag ook wat meer ambitieus zijn. Er is amper of niet gecommuniceerd over het plan van aanpak voor komend seizoen. Waarom zouden we een abonnement moeten nemen als er geen hoop is op beterschap", besluit de Supportersfederatie van Waasland-Beveren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat denk jij: Speelt Waasland-Beveren volgend seizoen in 1A?

Ja
54%
Nee
46%
(752 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws