De Rode Duivels gaan weer voetballen, voetbalbond kondigt oefenmatch aan

De Rode Duivels gaan weer voetballen, voetbalbond kondigt oefenmatch aan

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 12:04wo 08-07-2020 om 12:04

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 12:07wo 08-07-2020 om 12:07

De eerste nieuwe interland van de Rode Duivels na de uitbraak van het coronavirus ligt vast. Op 11 november neemt de nationale ploeg van België het op tegen Zwitserland.

Normaal hadden de Rode Duivels deze zomer moeten aantreden op het EK, maar de coronacrisis dacht daar anders over. Ook de stage in Qatar viel in het water, waar Zwitserland normaal een tegenstander was geweest. Nu is er weer goed nieuws te melden over de nationale ploeg.

Op 11 november nemen de troepen van Roberto Martinez het op tegen Zwitserland. De Belgen hebben na de uitschakeling in de Nations Cup nog een eitje te pellen met de Zwitsers.

De Rode Duivels hadden voor na de zomer al een goed gevuld programma. Op 5 september is Denemarken de tegenstander in de Nations League. Drie dagen later is IJsland de opponent van dienst. In oktober spelen de Belgen tegen Engeland (11/10) en IJsland (14/10). In november staan duel tegen Engeland (15/11) en Denemarken (18/11) op het programma. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws