UPDATE: 'Deal tussen Anderlecht en PSV kan niet meer afspringen'

UPDATE: 'Deal tussen Anderlecht en PSV kan niet meer afspringen'

04-07-2020 21:05 Laatste update: 04-07-2020 21:05
9

RSC Anderlecht is er zaterdag niet in geslaagd om de eerste oefenpartij te winnen. Het verloor met 0-1 van Charleroi. Tijdens die wedstrijd kregen we ook een opvallende toeschouwer: Derrick Luckassen.

De Nederlander is eigenlijk officieel nog een speler van PSV, maar was zaterdag wel een aandachtige toeschouwer tijdens de wedstrijd. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het lijkt er alvast op te wijzen dat Luckassen zal terugkeren naar Anderlecht, waar hij vorig jaar al aan werd uitgeleend.

PSV, Anderlecht en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn al weken in gesprek over Luckassen. De 25-jarige verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis bij Anderlecht, dat een optie tot aankoop had. Anderlecht vond de afkoopsom van vijf miljoen euro echter te hoog. Meer dan waarschijnlijk wordt Luckassen een extra seizoen uitgeleend aan de Brusselaars.

De 25-jarige Nederlander heeft nog tot medio 2022 een contract bij PSV. Het voorbije seizoen kwam hij 21 keer in actie voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor één doelpunt.

Update: RSC Anderlecht staat op het punt om Luckassen opnieuw te lenen van PSV. Het Laatste Nieuws meldt dat de deal zo goed als rond is en volgens beide partijen niet zal afspringen. Hij zal echter nog niet in actie komen in de oefenpartij tegen STVV van zaterdag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie