Update: 'Contractverlenging langere duur Vertonghen niet meer aan de orde'

Update: 'Contractverlenging langere duur Vertonghen niet meer aan de orde'

22-06-2020 11:45 Laatste update: 23-06-2020 11:15
6

Jan Vertonghen zal ook na 30 juni nog in actie komen voor Tottenham. De Rode Duivel gaat het Premier League-seizoen afwerken. Hetzelfde geldt voor doelman Michel Vorm, die ook einde contract is. 

Tottenham heeft het nieuws zelf bevestigd via de sociale media. Vertonghen wordt nadrukkelijk gelinkt aan AS Roma, maar zal dus nog iets langer aan boord kunnen blijven bij Tottenham.

Nochtans kwam Vertonghen afgelopen week niet in actie in de thuiswedstrijd tegen Manchester United (1-1). Hij bleef de volledige partij op de bank. Kennelijk verwacht Tottenham hem toch nog nodig te hebben in de rest van het seizoen. Momenteel staan de Londenaars op een schamele achtste plaats. Een seizoen zonder Europees voetbal dreigt.

Update: Het Nieuwsblad meldt ondertussen dat Vertonghen definitief naar de uitgang wordt verwezen. ‘Gisteren gaf Mourinho aan hem nodig te hebben tot aan het einde van het seizoen, daarna is er geen toekomst meer voor de verdediger’, schrijft het dagblad. Onderhandelingen over een contractverlenging van langere duur zijn niet meer aan de orde. Vertonghen kan op zoek naar een nieuwe club, AS Roma heeft momenteel de beste papieren.