'KV Mechelen zoekt naar (Belgische) versterking, spelers Gent en Genk zijn optie'

'KV Mechelen zoekt naar (Belgische) versterking, spelers Gent en Genk zijn optie'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 14:04vr 19-06-2020 om 14:04

Laatste update: vrijdag 19 juni 2020 om 14:09vr 19-06-2020 om 14:09

KV Mechelen mag in het promotieseizoen meteen terugblikken op een mooi jaar en eindigde uiteindelijk op de zesde plek in de stand. Ook volgend seizoen lijkt Malinwa even goed te willen doen. De Maneblussers zoeken alvast naar versterking.

Sport/Voetbalmagazine geeft aan dat KV Mechelen momenteel rondkijkt bij Belgische topclubs in de zoektocht naar versterking. Onder andere Gaetan Coucke en Amine Khammas van KRC Genk werden al gelinkt aan Malinwa, zij zijn echter niet de enigen die op het lijstje staat. KV Mechelen zoekt een nieuwe aanvaller om Igor De Camargo af te lossen. Zinho Gano, uitgeleend aan Antwerp en overbodig bij Genk, wordt door het weekblad gelinkt aan KV Mechelen.

Naast een nieuwe aanvaller is men bij KV Mechelen ook op het middenveld op zoek naar versterking. Men zoekt naar een energieke middenvelder die op verschillende posities uit de voeten kwam. Het weekblad geeft aan dat Dejaegere dan wel een optie kan zijn. De middenvelder kwam, mede door blessures, amper aan bod bij Gent dit seizoen. Daar hoopt KV Mechelen nu gebruik van te kunnen maken. Of Gent de middenvelder ook wil laten gaan, is nog maar de vraag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws