'Strupar wilde aan de slag bij Cercle, maar groen-zwart kiest voor PL-ervaring'

'Strupar wilde aan de slag bij Cercle, maar groen-zwart kiest voor PL-ervaring'

18-06-2020 11:30
3

Cercle Brugge heeft nog altijd geen nieuwe coach. Toch heeft het voldoende opties. Onder meer Branko Strupar werd aangeboden in het Jan Breydelstadion. De voorkeur van Cercle Brugge gaat evenwel uit naar een andere optie.

Zoals altijd krijgen clubs zonder trainer heel wat sollicitaties binnen. Onder meer Strupar werd aangeboden. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Kroatische Belg maakte ooit furore als aanvaller bij KRC Genk. Hij bezorgde de Limburgers hun eerste landstitel. Als trainer staat hij nog onderaan de ladder.

Optie Hollerbach
Ook Bernd Hollerbach werd aangeboden bij Cecle Brugge. Onlangs eindigde nog het huwelijk tussen Hollerbach en Royal Excel Moeskroen. Ook zijn sollicitatie leverde voorlopig niets op, maar daar kan nog verandering in komen.

De nieuwe Technische Directeur van Monaco, Paul Mitchell, onderhandelt met een nieuwe trainer voor Cercle Brugge. "Hij is s in zeer vergevorderde onderhandelingen met een kandidaat die in Engeland zijn strepen verdiende", aldus Cercle Brugge-voorzittter Vincent Goemaere.

Wie het is wil Goemaere niet kwijt. "Geen Engelsman, neen, maar wel de kandidaat die in ‘poleposition’ ligt. Mocht die piste alsnog afketsen, dan is Hollerbach zeker een interessant profiel."