Haroun wordt getest bij Antwerp: Ik kreeg zelfs tranen in de ogen

Haroun wordt getest bij Antwerp: "Ik kreeg zelfs tranen in de ogen"

09-06-2020 12:30
6

Antwerp wil opnieuw voluit gaan met oog op de bekerfinale. De spelers werden dan ook al getest op het coronavirus. Faris Haroun is blij dat Antwerp terug voluit traint, ook al zijn die testen niet bepaald aangenaam. 

"Alles voor de gezondheid uiteraard, maar hopelijk is het niet elke week van dat. Zo’n staafje gaat best hoog in je neus. Ik kreeg er zelfs tranen van in de ogen. Schrik had ik niet, maar ik zat nu ook niet op die test te wachten", lacht hij bij Het Nieuwsblad. 

De vakantie is nu definitief voorbij voor Haroun. "Vakantie is een groot woord. Ik was liever drie weken met de familie naar het buitenland gegaan dan die voorbije drie maanden waarin ik eigenlijk niets heb gedaan.”

Haroun ziet het gewone leven wel stilaan hernemen. "Ik heb de indruk dat de angst bij de spelers wat is weggeëbd. In het begin kregen we van overal veel negatieve en tegenstrijdige berichten te horen over het coronavirus. Nu zitten we in een fase dat alle maatregelen weer versoepelen. Het virus zal nog een tijdje onder ons blijven, maar we zijn het intussen gewend om ermee te leven."