“Als hij 100% is, dan is Eden Hazard van een andere planeet”

“Als hij 100% is, dan is Eden Hazard van een andere planeet”

08-06-2020 13:30 Laatste update: 14:23
5

De herstart van de Spaanse La Liga staat voor de deur. Eden Hazard staat voor een terugkeer en de verwachtingen zijn hooggespannen. Broer Kylian Hazard is alvast lovend over zijn grote broer tegenover La Dernière Heure.

“Je kent hem, hij wacht maar op één ding: wedstrijden”, begint Kylian Hazard. “Dat hij een moeilijk eerste seizoen in Madrid kent? Hij heeft nog tijd. Dit is niet zijn laatste jaar bij Real. Tijdens zijn eerste seizoen bij Chelsea vroegen de mensen zich ook af wat zijn niveau was. En uiteindelijk werd hij een van de beste spelers in de Premier League.”

Hazard kampte ook met een blessure. “Als hij 100% is, dan is Eden van een andere planeet. Hij zal in elke ploeg de beste zijn. Als hij zijn kwaliteiten kan tonen, zegt iedereen ‘Wow!’”, citeert Het Laatste Nieuws Kylian Hazard.

“Of hij klaar is om in 2021 het EK te winnen? Dat was hij dit jaar al. Ik hoop dat hij België zal helpen om de trofee te pakken. In 2018 waren de Duivels dichtbij (derde op het WK, red.). We verdienen het om iets te winnen”, aldus Kylian Hazard.