'Volgende club meldt zich bij Club Brugge voor goudhaantje De Ketelaere'

'Volgende club meldt zich bij Club Brugge voor goudhaantje De Ketelaere'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 18:19ma 01-06-2020 om 18:19

Na een goed debuutseizoen heeft Charles De Ketelaere zich flink in de kijker gespeeld. Het Italiaanse Atalanta toont al interesse, maar dat is niet de enige ploeg die de middenvelder van Club Brugge volgt.

Het Turkse Fotospor geeft aan dat De Ketelaere ook op het lijstje van Fenerbahçe staat. De Turkse topclub is De Ketelaere naar verluidt op het spoor gekomen na advies van... Westerlo. Meer bepaald Hasan Cetinkaya, ondervoorzitter van Westerlo en met een verleden bij Fenerbahçe, heeft zijn ex-club getipt.

De ondervoorzitter speelde de naam door naar Emre Belözoglu, die momenteel technisch directeur is van Fenerbahçe. De Turkse ex-voetballer was meteen onder de indruk en heeft De Ketelaere dan ook op zijn verlanglijstje gezet.

De kans dat De Ketelaere binnenkort ook in het shirt van Fenerbahçe speelt, lijkt echter klein. Niet alleen Club Brugge niet van plan om De Ketelaere te verkopen. De Turkse competitie staat ook (nog) niet in de carrièreplanning van de middenvelder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws