OFFICIEEL: Beerschot bindt ervaren rot langer aan doelman Vanhamel

OFFICIEEL: Beerschot bindt ervaren rot langer aan doelman Vanhamel

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 20:30za 23-05-2020 om 20:30

Beerschot gaat verder met keepertrainer Patrick Nys (51). Dat maakt de club bekend via sociale media. Eerste doelman Mike Vanhamel is alvast opgetogen.

"Noem hem gerust mijn mentor", aldus Vanhamel. "Patrick is belangrijk voor mij. Zowel op fysiek als op mentaal vlak is hij een topper. Het is geen geheim dat de verstandhouding met Mike heel goed is. Wij verstaan elkaar. Ik probeer hem zo goed als mogelijk aan de aftrap te brengen. De rest is zijn verdienste."

Technisch coördinator Sander Van Praet is akkoord. "Die bescheidenheid typeert en siert Patrick maar onderschat z’n rol niet. Zijn verdienste in de sterke prestaties van onze eerste keeper is groot. Wij zijn heel blij dat niet alleen Mike, maar ook Patrick Nys langer bij Beerschot blijft."

Patrick Nys komt zelf ook aan het woord. "Dit is een fantastische club om te werken en het teamgevoel onder de trainers is heel sterk. Iedereen krijgt appreciatie, dat is lang niet bij alle clubs het geval. Ik voel me hier echt heel goed. Deze club zet voortdurend stappen en ik ben blij dat ik daar mee aan kan werken. Uiteraard wil ik ook terug naar 1A."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws