Mundo Deportivo: ‘Real wil Courtois en Hazard gebruiken om De Bruyne te halen’

Mundo Deportivo: ‘Real wil Courtois en Hazard gebruiken om De Bruyne te halen’

05-05-2020 11:15
22

Waar ligt de voetbaltoekomst van Kevin De Bruyne? Voorlopig lijkt die gewoon in Manchester te liggen. Bij Real Madrid houden ze echter de situatie van De Bruyne nauwlettend in de gaten.

Real Madrid is al langer fan van De Bruyne, een transfer werd echter altijd als onrealistisch beschouwd. Tot de UEFA een handje kwam toesteken, de Europese ban die Man City boven het hoofd hangt zou wel eens voor een transfercarrousel kunnen zorgen. De Bruyne zelf gaf eerder al aan dat hij over een vertrek zou nadenken mocht City effectief worden uitgesloten voor meer dan één seizoen.

Die uitspraken zijn ook tot in Madrid geraakt. Het Spaanse Mundo Deportivo meldt dat de hoop op een transfer gevoelig is gestegen in de bestuurskamers van Real. De Spanjaarden zouden de situatie nauwlettend in de gaten houden, klaar om toe te slaan wanneer de opportuniteit zich aandient.

Het nieuwsmedium wist ook nog te melden dat Real onze landgenoten Courtois en Hazard in de strijd zou gooien om hun collega-Rode Duivel te overtuigen. Real ziet hen als een extra troef om de andere gegadigde clubs af te troeven.