'Bayern München stuurt huurling na 80 minuten weer naar Real Madrid'

'Bayern München stuurt huurling na 80 minuten weer naar Real Madrid'

01-05-2020 16:01
5

Het Bayern München-avontuur van Álvaro Odriozola zal beperkt blijven tot één jaar, meldt het Duitse Sport1. De 24-jarige rechtsback werd afgelopen winter gehuurd van Real Madrid, maar kwam sindsdien tot welgeteld tachtig minuten in de Bundesliga en de DFB-Pokal.

In de huurovereenkomst was geen optie tot koop opgenomen en Bayern is ook niet van plan om Odriozola permanent over te nemen van De Koninklijke. Dit houdt in dat de Bask in principe vanaf 30 juni weer speler is van Real Madrid, waar hij nog tot 2024 vastligt. Mogelijk kan hij voor die tijd nog minuten maken in de Bundesliga: de Duitse clubs hopen medio mei weer te mogen voetballen.

Bayern zal nu de transfermarkt op moeten: Benjamin Pavard is naast Odriozola de enige rechtsback in de Bayern-selectie, maar lijkt liever centraal achterin te willen spelen. Ook Joshua Kimmich kan rechts achterin uit de voeten, maar is ook uitgegroeid tot een belangrijke schakel op het middenveld. Ajacied Sergiño Dest wordt al langere tijd aan Bayern gelinkt, Sport1 laat ook de namen van Benjamin Henrichs (AS Monaco) en Dodô (Shakhtar Donetsk) vallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie