Kana van Anderlecht ziet het groots: Spelen bij Engelse top vijf en op het WK

Kana van Anderlecht ziet het groots: "Spelen bij Engelse top vijf en op het WK"

21-04-2020 16:00
36

Marco Kana is zeventien jaar. De verdediger is de jongste telg van de RSC Anderlecht-kern. Dit seizoen maakte hij zijn debuut bij de grote jongens. Zijn ideale toekomst heeft hij al voor ogen. Eerst schitteren bij paars-wit, daarna bij de Europese top. 

"Mijn ambitie is vooreerst om in Anderlecht te tonen wat ik kan doen. Mezelf bewijzen bij Anderleccht. Later wil in het buitenland spelen, eerst bij een subtopper spelen en dan bij een echte topper. Ik wil bij de beste ploegen spelen. Het liefst in Engeland", vertelt Kana op RSCAtv.

Kana ziet het grootst als hij naar het buitenland trekt. "Dan wil ik de grootste matchen spelen zoals die in de Champions League. Ik hou echt van de top vijf in Engeland. Ik wil internationale matchen spelen, ook op het WK. "

Elke Engelse topclub mag Kana benaderen. "Momenteel zie ik het liefst Liverpool aan het werk. Die club domineert nu echt alles, maar ik heb geen lievelingsploeg. Voor mij zijn de vijf beste Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal en Tottenham."