De Ketelaere kan op training Club Brugge leren van de beste speler van België

De Ketelaere kan op training Club Brugge leren van "de beste speler van België"

18-04-2020 19:32
18

Charles De Ketelaere besloot eerder deze week om zijn contract bij Club Brugge tot medio 2023 te verlengen. Het goudhaantje van Blauw-Zwart beleeft zijn grote droom na zijn doorbraak bij de competitieleider. Niet alleen mag (of mocht) hij wekelijks spelen, hij traint ook mee met de beste spelers van de competitie.

"Ik ben blij dat het rond is en ik mijn contract heb verlengd. Ik heb alleen maar zin om volgend jaar nog beter te presteren. We hebben het niet echt kunnen vieren, want de restaurants zijn natuurlijk gesloten", lacht De Ketelaere in een gesprek met Club Brugge.

Bij de Bruggelingen mocht De Ketelaere dit seizoen meetrainen met Hans Vanaken. Een grote eer, zo oordeelt de jonge middenvelder. "Ik kan heel veel van Hans Vanaken leren. Hij is de Gouden Schoen natuurlijk. Ik word veel met hem vergeleken, maar dat zie ik als iets positief, want hij is de beste speler van België", klinkt het.

De Ketelaere beloofde al mooie momenten bij Club Brugge dit seizoen. Zijn mooiste was misschien wel zijn eerste doelpunt, tegen Zulte Waregem. "Mijn eerste goal voor Club en dan nog eens de winnende. Ik bleef wat kalm omdat ik niet wist of hij ging tellen. Vanbinnen was ik écht zeer gelukkig", aldus De Ketelaere.