Update: 'Napoli informeerde al naar Club Brugge-target'

Update: 'Napoli informeerde al naar Club Brugge-target'

14-04-2020 14:30 Laatste update: 04-05-2020 14:15
73

Volgens het Poolse Przeglad Sportowy heeft Club Brugge een stevig bod gedaan op Michal Karbownik. Die jonge Poolse linksachter is momenteel bij Legia Warschau aan de slag.

De negentienjarige Karbownik speelde dit seizoen al negentien wedstrijden mee voor Legia en geniet interesse van heel wat Europese clubs. Ook Sporting Lissabon en PSV deden al voorstellen, maar voorlopig heeft Legia alles afgeketst.

Zelf hoopt Karbownik op een ploeg uit een Europese topcompetitie, bij voorkeur de Bundesliga of de Serie A. Club Brugge heeft momenteel Eduard Sobol en Federico Ricca als opties voor de linksachter. Sobol wordt echter gehuurd, terwijl Ricca nog maar weinig indruk heeft gemaakt op die positie.

Update: Volgens Sport.pl wil Legia Warschau tien miljoen euro vangen voor zijn goudhaantje. Naast PSV en Sporting is er bovendien nog een andere kaper op de kust volgens het Poolse medium. FC Barcelona zou nadrukkelijk interesse hebben getoond in het talent, maar de transfer zou afgesprongen zijn door de coronacrisis. Sport.pl meldt dat Barça de intentie had om Karbownik bij een andere Spaanse club te stallen.

Update: Volgens Calcionapoli24 heeft Napoli zich ondertussen al gemeld voor Michal Karbownik. "Er is telefonisch contact geweest tussen Napoli en de manager van de speler om te kijken of een overgang mogelijk is", dat stelt de Italiaanse journalist Ciro Venerato.